Ayşen-Müslüm Erdoğan Ortaokulu

Vizyon: Hayata hazır sağlıklı, mutlu, aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim BASİRET ve ERDEM üzerine bireyler yetiştiren donanımlı bir okul. Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetler bakımından örnek alınan, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, başta ilimizin sonra da ülkemizin sorunlarını bilimsel gelişmeler ışığında çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, çağdaş, kalıcı ve özgün eserler koyabilen; evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişen bir kurum olmaktır.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, millî kültür ve demokrasinin bilincinde, iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı, öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, paylaşıma açık, öğrenmeyi bir yaşam tarzı haline getiren sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesini sağlamaktır. Türk milli eğitimin genel amaçları doğrultusunda, her alanda etkin ve kendine güvenen, farklı ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, topluma ve ülkeye yararlı, kötü alışkanlıklarla mücadele eden, hayata ve karşılaşacağı zorluklara hazırlıklı, başarılı, saygılı ve ahlaklı, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren bilinçli öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Küçük erkek yıldızlar futsal turnuvasında il ikinciliği, bilek güreşinde il ikinciliği, küçük kız yıldızlar turnuvasında ilçe üçüncülüğü. Keşif Kampı(Çocuk Üniversitesi) sınavında 6 öğrencimiz yazılı sınavı geçti, iki öğrencimiz ise uygulama sınavını da geçerek Çocuk üniversitesine yerleşmeye hak kazanmıştır.

Servis Bilgisi: Okulumuza 100 öğrenci 5 adet özel servisle gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol, futbol ve futsal alanında egzersiz programları devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 ve TEKNOFEST 2022´ye hazırlık çalışmaları devam etmektedir.
Proje Çalışmaları: "Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor", "Akademik Başarıyı Arttırma Projesi" ve "Çevremi Koruyorum, Değerlerime Sahip Çıkıyorum." projeleri uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 21.02.2022 tarihinde ERASMUS başvurumuz yapılmıştır.

WEB - https://768125.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAHALLESİ ENDÜLÜS SOKAK NO 15/1 NİZİP / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - MİMAR SİNAN MAHALLESİ ENDÜLÜS SOKAK NO:15 NİZİP-GAZİANTEP

Adres - MİMAR SİNAN MAHALLESİ ENDÜLÜS SOKAK NO 15/1 NİZİP / GAZİANTEP

Ulaşım Okulumuz Nizip Belediyesi hizmet binasının hemen yanında ve merkezi konumdadır.Ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 40 km, ilçe merkezinde.